Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2022

Зрубав майже півсотні ціних дубів

   Мешканець Олександрійського району перед судом відповідатиме за незаконну порубку дерев у захисних лісових насадженнях. За процесуального керівництва Олександрійської окружної прокуратури слідство у справі завершено.

Встановлено, що обвинувачений у вечірню пору доби, здійснив незаконну порубку 42 сироростучих дерев дубу та клену загальною вартістю 368 тис грн, що належать Попельнастівській сільській об’єднаній територіальній громаді.
Обвинувальний акт за ч. 4 ст. 246 (незаконна порука дерев у захисних лісових насадженнях, що заподіяло тяжкі наслідки) КК України скеровано до суду для розгляду по суті. За скоєне йому загрожує від 5 до 7 років тюрми.
Слідство проводилось слідчими Олександрійського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1225