Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2021

Чоловіка, якого підозрюють у збуті канабісу в Новоукраїнському районі, взяли під варту

    За процесуального керівництва Новоукраїнської окружної прокуратури  викрито   жителя м. Новоукраїнка, який  на постійній основі налагодив збут особливо небезпечного наркотичного засобу  - канабісу (ч.2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік  збував  наркотичні засоби наркозалежним особам, а  зберігав їх у в гаражному приміщенні, яке розташоване на території його домоволодіння.
Працівники поліції  задокументували  факт збуту  наркотичних засобів  та провели обшук у  житловому будинку та господарських будівлях підозрюваного під час якого вилучили грошові кошти отримані від продажу  наркотичного засобу та рослини конопель.
Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.
За результатами розгляду клопотання   сторони обвинувачення    Новоукраїнським районним судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
Досудове розслідування  провадження здійснюють працівники Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2532