Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2021

Незаконно обробляв понад 70 га ріллі: підприємцю з Олександрійського району повідомлено підозру

   За процесуального керівництва Онуфріївського відділу Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області підприємцю повідомлено підозру у самовільному занятті 71 га сільськогосподарських земель (ч. 1 ст. 197-1 КК України).

 

За версією слідства, підозрюваний, з моменту припинення права оренди вказаної земельної ділянки у 2019 році, продовжив її використанням без законних підстав, тобто за допомогою власної сільськогосподарської техніки, вчинив самовільне зайняття земельної ділянки, яка передана в комунальну власність Онуфріївській селищній раді.
Внаслідок вказаних протиправних дій органу місцевого самоврядування заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму понад 250 тис грн.
Досудове розслідування здійснюється співробітниками сектору дізнання  Олександрійського районного відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1766