Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2021

Директора агрофірми, який підозрюється у спробі привласнення пів мільйона бюджетних коштів, судитимуть

   Кіровоградською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора аграрного товариства, за фактом привласнення понад  500 тис грн коштів, належних державному підприємству та службовому підробленні (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 191, ч.2 ст.366 КК України). 

За результатами досудового розслідування встановлено, що обвинувачений уклав ряд договорів з одним з сільськогосподарських підприємств ДКВС України на виконання сільськогосподарських робіт. В подальшому, директор  агрофірми, без фактичного виконання робіт, склав акти надання послуг, до яких були внесені недостовірні відомості. У результаті вчинив спробу привласнення  грошових коштів належних державному підприємству на суму понад  пів мільйона гривень, які він мав намір отримати у якості оплати за виконання сільськогосподарських робіт по обробітку землі, хоча у дійсності наміру на їх виконання не мав.
Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління  ГУНП в Кіровоградській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1635