Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2021

Застрелив колишню дружину та її співмешканця: слідство завершено

   Кіровоградською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який холоднокровно вбив колишню дружину та її співмешканця (ч. 2 ст. 115 КК України).

За версією слідства, обвинувачений із двухствольної рушниці застрелив спочатку співмешканця, а потім колишню дружину. З місця скоєння злочину чоловік зник, а щоб відвести від себе підозру та мати алібі покинув межі області.
Трагічна подія мала місце 8 січня 2020 року у м. Світловодськ за місцем проживання загиблих. Мотивом скоєння злочину були тривалі неприязні відносини обвинуваченого із колишньою дружиною та її співмешканцем, що виникли на побутовому ґрунті.
Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в області під процесуальним керівництвом прокуратури.
Наразі, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція інкримінованої статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1453