Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2021

Повідомлено про підозру мешканцю обласного центру, який збував наркотики до СІЗО

   За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено підозру у придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів одному із членів організованої злочинної групи, яка займалась постачанням наркотиків до слідчого ізолятора (ч. 2 ст. 307 КК України).

Крім того, процесуальним прокурором погоджено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.
За версією слідства, підготовку наркотиків до збуту чоловік налагодив у себе вдома  - зважував, фасував окремими дозами та пакував. В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання правоохоронцями було виявлено та вилучено пакети з метамфетаміном.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Кіровоградській області.
Нагадаємо,  операція з викриття злочинної діяльності організованої групи була проведена правоохоронцями 29 вересня поточного року.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1320