Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2021

До уваги кандидатів на вакантні посади прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури !

До уваги кандидатів на вакантні посади прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури !
На виконання вимог пункту 5 розділу VІІ Порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454, кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 29 вересня 2021 року прийнято рішення про затвердження РЕЙТИНГУ кандидатів на вакантні посади прокурорів відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Кіровоградської обласної прокуратури за результатами виконання практичного завдання.
Також кадровою комісією затверджено ГРАФІК проведення співбесід з кандидатами.
Відповідно до Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454, до співбесіди допущені кандидати, які за результатами виконання практичного завдання набрали мінімально допустимий бал.
Співбесіда проводиться комісією з кандидатами в усній формі державною мовою та полягає в оцінюванні їх готовності до здійснення ними повноважень в органі прокуратури вищого рівня за визначеними критеріями, у тому числі з урахуванням результатів виконання практичного завдання.
Черговість проведення співбесід з кандидатами залежно від вакантних посад визначається графіком проведення співбесіди, затвердженим комісією.
За необхідності проведення співбесіди з кандидатами може бути продовжено (перенесено) за  процедурним рішенням Комісії.
Кожен член комісії за своїм внутрішнім переконанням оцінює кандидата під час співбесіди на підставі критеріїв, визначених Порядком.
За підсумками обговорення результатів співбесіди членом комісії виставляються бали з розрахунку від 0 до 25 за кожен критерій.
Кандидатами, які успішно пройшли добір, вважаються ті, що набрали найбільшу кількість загальних балів (є першими) згідно з рейтингом на відповідну вакантну посаду за результатами співбесіди.

кількість переглядів: 1200