Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2021

Координаційна нарада керівників правоохоронних органів у межах юрисдикції Кропивницької окружної прокуратури

Під головуванням керівника Кропивницької окружної прокуратури Володимира Ізотова відбулась спільна координаційна нарада керівників правоохоронних органів у межах юрисдикції Кропивницької окружної прокуратури.

Учасники заходу обговорили стан протидії злочинності а також заходи, спрямовані на підвищення ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики.
На нараді відзначили позитивні здобутки, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою правоохоронців у першому півріччі.
Зокрема, досягнуто зменшення рівня злочинності та підвищено ефективність роботи на пріоритетних напрямах. Позитивних результатів вдалося досягти щодо виявлення кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів. Покращено якість розслідування проваджень з направленням обвинувальних актів до суду про кримінальні корупційні правопорушення та у бюджетній сфері.
Попри позитивні тенденції, основною темою для обговорення стали існуючі проблеми у сфері протидії злочинності. Першочерговим визначено вирішення проблеми збільшення в поточному році облікованих кримінальних правопорушень вчинених неповнолітніми та вчинених щодо дітей.
За результатами обговорення учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів, спрямованих на зміцнення законності та попередження злочинності.
 
         Прес-служба Кіровоградської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1137