Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2021

На Кіровоградщині за отримання 10 тис грн хабаря судитимуть співробітника Укртрансбезпеки

Кіровоградська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника Центрального міжрегіонального управління Укртрансбезпеки в Кіровоградській області за фактом отримання 10 тис грн неправомірної вигоди ( ч.3 ст.368 КК України).

За версією слідства, обвинувачений вимагав та отримав означену суму неправомірної вигоди від керівництва товариства за вирішення питання щодо не складання процесуальних документів по виявленим порушенням адміністративного законодавства. Більш того, службовець вимагав й в подальшому щомісячно сплачувати йому 10 тис грн за не створення штучних перешкод у діяльності товариства.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) ТУ ДБР, розташованого у місті Миколаєві, оперативний супровід – третій оперативний відділ (з дислокацією у м. Кропивницькому) ТУ ДБР, розташованого у місті Миколаєві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба Кіровоградської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1296