Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

Відбулася спільна координаційна нарада керівників правоохоронних органів Кіровоградської області

    У четвер, 19 серпня, в Кіровоградській обласній прокуратурі під головуванням керівника Володимира Твердохліба проведено спільну  координаційну нараду керівників правоохоронних органів Кіровоградщини з питань протидії злочинності в регіоні за підсумками першого півріччя 2021 року.

Захід проведено за участі голови  Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги, начальника  ГУ Національної поліції  в області Романа Козьякова, начальника УСБУ в області Олександра Наконечного, в. о. начальника Головного управління  Державної фіскальної служби в області Матвія Щербини, керівників інших правоохоронних органів.
На нараді наголошувалося, що завдяки активній та злагодженій роботі правоохоронних органів вжито низку організаційно-практичних заходів, спрямованих на підвищення ефективності профілактики кримінально караних діянь та інших негативних проявів у суспільстві, що в цілому дали позитивний результат. Спостерігається зменшення кількості кримінальних правопорушень проти життя та здоров’я особи, у тому числі умисних тяжких тілесних ушкоджень. Активізовано діяльність з виявлення кримінальних правопорушень у сфері господарської діяльності, у тому числі щодо легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом та ухилення від сплати податків. Більше виявлено кримінальних правопорушень проти довкілля. Активізовано діяльність з викриття кримінальних правопорушень щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Суттєво посилено боротьбу з організованою злочинністю - знешкоджено 14 організованих груп та злочинних організацій. Збільшилася кількість викритих корупційних правопорушень.
За результатами координаційної наради її учасниками прийнято постанову, якою передбачено вжиття додаткових заходів щодо підвищення ефективності протидії злочинності та захисту осіб від протиправних посягань.

кількість переглядів: 1634