Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

Чоловіка, який намагався зґвалтувати неповнолітню неподалік пляжу у Кропивницькому, судитимуть

   Під процесуальним керівництвом ювенального прокурора Кропивницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на зґвалтування  неповнолітньої дівчини (ч. 3 ст. 15, ч.3 ст. 152 КК України).

Наразі обвинувальний акт щодо  37-річного кропивничанина скеровано на  розгляд суду. У разі доведення вини обвинуваченому загрожує  від 7 до 12 років ув’язнення.
Як ми уже повідомляли раніше, подія сталася  у червні, в обласному центрі, у вечірній час. 17-річна дівчина поверталася додому. Чоловік пішов слідом за неповнолітньою, напав  ззаду, наніс їй кілька ударів, затягнувши дівчину подалі від дороги в кущі та намагався зґвалтувати. В цей час їхав велосипедист, який почув крики про допомогу потерпілої. Злякавшись, що його злочинні дії будуть помічені, нападник почав тікати, але оперативно був затриманий працівниками поліції.
Досудове розслідування провадження здійснювали слідчі Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1427