Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2021

Повідомлено про підозру керівнику держпідприємства, службова недбалість якого завдала збитків державі на майже 10 млн грн

   За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури  повідомлено про підозру директору одного із сільськогосподарських державних підприємств регіону за фактом вчинення службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки ( ч.2 ст. 367 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що директор державного підприємства своїми протиправними діями вчинив службову недбалість: передав у власність одного із місцевих  товариств, що займається оптовою торгівлею зерном,  за заниженою ціною 1500 тонн соняшника, не отримавши за нього передплату, як це передбачалося умовами договору поставки.
У результаті таких дій  державним інтересам спричинено збитки на  майже 10 млн. гривень.
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1075