Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2021

Прокуратура домоглась справедливого покарання для рецидивіста

   За принципової позиції Кіровоградської обласної прокуратури судом апеляційної інстанції до 6 років реального позбавлення волі засуджено мешканця обласного центру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень  (ч. 1 ст.121 КК України).

   Зокрема, засуджений в ході бійки наніс потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, які є небезпечними для життя в момент спричинення. Подія мала місце напочатку 2020 року.
   Наголосимо, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та на момент скоєння злочину мав непогашені судимості.
   За скоєне судом першої інстанції його визнано винним  за ч. 1 ст. 124 ККУ та засуджено до позбавлення волі строком на 1 рік 1 місяць.
   Не погоджуючись з вказаним рішенням суду у зв’язку з порушенням вимог кримінального процесуального закону, неправильного застосування закону про кримінальну відповідальність та невідповідності призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення прокуратурою внесена апеляційна скарга.
   Кропивницький апеляційний суд підтримав позицію прокуратури та ухвалив новий вирок, яким чоловіка засуджено до 6 років позбавлення волі.

кількість переглядів: 764