Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

Керівник Олександрійської окружної прокуратури відвідав училище соціальної реабілітації для неповнолітніх

   З метою вивчення умов перебування учнів Макіївського професійного училища соціальної реабілітації ім. А.С. Макаренка, керівник Олександрійської окружної прокуратури Артем Моргай побував у вказаній спецустанові.  

  Заклад соцреабілітації для неповнолітніх знаходиться у смт Балахівка Олександрійського району.
   Наразі в установі перебувають сім хлопців -вихованців.
   Керівник окружної прокуратури особисто поспілкувався з усіма дітьми, з’ясувавши умови їх перебування, наявність скарг та побажань, надавши необхідні роз’яснення та провівши огляд приміщень і території установи.
   На даний час ювенальними прокурорами за результатами комплексної перевірки закладу вирішується питання внесення актів реагування.
 
      Довідково:
 
   Макіївське професійне училище соціальної реабілітації імені             А.С. Макаренка -  спеціальна навчально виховна установа для дітей віком 14 -18 років, які скоїли суспільно-небезпечні діяння. До установи вихованці потрапляють на підставі ухвали суду із максимальним строком перебування до 3 років. Установа переведена на територію Кіровоградської області на підставі наказу МОН у 2014 році. Діти прибувають із усієї території України. Установа є єдиною в своєму роді для хлопців.

кількість переглядів: 1079