Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2021

Заступник керівника Кіровоградської обласної прокуратури відвідав ДУ «Петрівська виправна колонія (№ 49)».

     З метою з’ясування причин оголошення голодування кількома засудженими ДУ «Петрівська виправна колонія (№ 49)», 16 червня,  заступник керівника обласної прокуратури Олександр Маленко побував  у  вказаній установі.

   Заступник обласного прокурора  поспілкувався з усіма засудженими, які раніше оголосили голодування, у зв’язку з незгодою з діями адміністрації установи. Питання, порушені утриманцями місць несвободи були вирішені прокурором  на місці. Засуджені  припинили голодування та розпочали прийом їжі.
      Олександр Маленко поспілкувався також із засудженими, що утримуються на дільниці посиленого контролю установи,  з питань законності накладення дисциплінарних стягнень, з питань надання медичної допомоги і лікування, щодо харчування засуджених в дільниці посиленого контролю та з питань матеріально - побутового забезпечення.
     Під час візиту прокурор відвідав арештний дім, що функціонує на території установи ізольовано від інших засуджених, де відбувають покарання чоловіки засуджені до арешту.
      Побував на виробничих підрозділах установи: швейному цеху, станції технічного обслуговування автомобілів, виробничих цехах їдальні. Також відвідав медичну частину, яка обслуговує засуджених, оглянув рентген кабінет, стоматкабінет, поспілкувався з засудженими що перебувають на стаціонарному лікуванні. Скарг від них не надходило.

кількість переглядів: 1134