Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2021

Повідомлено підозру чоловіку, який з мисливської рушниці стріляв по дітям та поліцейським

За процесуального керівництва Новоукраїнської окружної прокуратури чоловіку, який вчинив стрілянину по своїй родині та працівникам поліції, повідомлено про підозру за фактом хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї та замаху на життя працівника правоохоронного органу.

Подія мала місце 30 травня цього року, в одному із сіл Новоукраїнського району.
   Підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив стрілянину з мисливської рушниці на території  домоволодіння по дружині та малолітнім дітям. Останні поховались від горе-батька, тоді хуліган, не заспокоївшись, попрямував до односельця, де також відкрив вогонь.
    Більш того, затриманий відкрив вогонь по працівникам поліції, які приїхали на виклик, погрожував правоохоронцям розправою, законні вимоги скласти зброю ігнорував. Зрештою, за професійних та злагоджених дій поліціантів чоловіка було затримано.
     На даний час, судом підозрюваному визначено  міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
    Досудове розслідування здійснюють слідчі Новоукраїнського районного відділу поліції ГУНП України в Кіровоградській області.
   Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 727