Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

Підозрюваним у вимаганні 3,5 мільйонів доларів за посаду голови Кіровоградської ОДА обрали запобіжний захід

    Ленінський районний суд розглянув та задовольнив  клопотання прокуратури  визначивши  двом фігурантам кримінального провадження, підозрюваним у  зловживанні впливом (ч.3 ст.369-2 КК України) міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 681 тисяча гривень.

  Нагадаємо,  двоє громадян за 3,5 млн доларів США неправомірної вигоди обіцяли вплинути на посадових осіб Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України і вирішити питання про призначення потерпілого на посаду голови Кіровоградської облдержадміністрації. При цьому один з них представився радником Президента України. Насправді вони не мали жодного відношення до органів державної влади.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ Головного управління Нацполіції України в Кіровоградській області, оперативний супровід -  Управління СБУ у Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1209