Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2021

Практичні аспекти застосування законодавства у сфері запобігання та протидії корупції обговорили на семінарі у прокуратурі

    Під головуванням заступника керівника Кіровоградської обласної прокуратури Олександра Маленка відбувся  навчально-практичний семінар для прокурорів новостворених окружних прокуратур регіону на тему: «Особливості організації діяльності спеціально уповноважених органів у сфері протидії корупції, а також судового  розгляду справ про адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією».

Також у заході взяли участь співробітники Національної поліції України, уповноважені на складання адміністративних протоколів.
Під час семінару  начальник відділу забезпечення діяльності у сфері запобігання та протидії корупції обласної прокуратури Олександр Гузема акцентував увагу  учасників зібрання на основних аспектах організації діяльності прокурора у сфері запобігання  та протидії корупції, участі прокурорів у судовому розгляді справ даної категорії.
Також обговорено діяльність підрозділів поліції щодо виявлення адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією, збирання доказової бази вчинення цих правопорушень, зокрема і вчинених працівниками поліції.
Водночас із запрошеними колегами правоохоронцями обговорено проблематику, яка виникає у повсякденній роботі щодо боротьби з адміністративною корупцією.

кількість переглядів: 791