Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2021

Різанина на вулиці Попова в обласному центрі: підозрюваного взяли під варту

      За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури повідомлено про підозру  за фактом замаху на умисне убивство двох осіб 35-річному кропивничанину (ч.3 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України).

За даними слідства,  подія мала місце  17 травня в обласному центрі на вулиці Попова у вечірній час. Під час вживання спиртних напоїв у компанії місцевих мешканців, через раптову сварку, підозрюваний  ножем наніс двом чоловікам множинні  колото-різані рани грудної клітини та тулуба.
Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків.
Наразі  чоловіку   обрано запобіжний захід  у виді тримання під вартою.
Триває слідство. Досудове розслідування здійснюють слідчі  слідчого відділу Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1071