Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2021

Сина, який підрізав власного батька у с. Бережинка, взято під варту

        За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури повідомлено про підозру  35-річному мешканцю с. Бережинка за фактом вчинення  замаху на умисне убивство батька (ч. 2 ст. 15  ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства,  подія мала місце  15 травня цього року. Потерпілий разом із сином випивали. У ході словесної перепалки, на грунті тривалих неприязних відносин,  35 річний син наніс батькові ножем один удар в область грудної клітки спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітки. Наразі чоловік у лікарні.
За клопотанням  прокуратури слідчим суддею Кіровського районного суду винесено ухвалу про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою  строком на 60 діб.
Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу відділення №2 Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області. 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1118