Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2021

В обласному центрі у чоловіка виявлено арсенал зброї та боєприпасів (ФОТО)

         За процесуального керівництва  Кіровоградської обласної прокуратури викрито місцевого мешканця, який протиправно зберігав, для подальшого збуту, вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухові речовини (ч.1 ст. 263 КК України).

Заходи із викриття протиправної діяльності проводилися спільно зі слідчими ГУНП у Кіровоградській області за оперативного супроводу  Управління Служби Безпеки України у Кіровоградській області.
У межах кримінального провадження проведено обшук за місцем проживання зловмисника та вилучено: 3 гранати Ф-1; гранату РГД-5; пістолет Макарова; револьвер «Сталкер» з 9-ма набоями; понад сто набоїв різного калібру та  5 димових гранат.
Правоохоронці встановили, що чоловік з кримінального середовища, раніше неодноразово судимий, у тому числі і за умисне вбивство.
Наразі вилучену зброю та боєприпаси направлено на експертизу.
Вирішується питання  повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1013