Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

Службова недбалість на 746 тисяч гривень – оголошено підозру працівнику поліції

       Під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури  повідомлено про підозру завідувачу одного із секторів Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУ Нацполіції в Кіровоградській області за фактом  службової недбалості ( ч.2 ст.367 КК України).

Слідчими встановлено, що працівник поліції, будучи матеріально відповідальною особою, не вжив заходів щодо збереження ввіреного йому недобудованого багатоквартирного будинку в Кропивницькому.
Внаслідок неналежного виконання службових обов’язків поліцейським державі завдано збитків у сумі 746 851 грн.
Працівнику поліції повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
Досудове розслідування  провадження здійснюють слідчі територіального управління ДБР у м. Миколоєві, оперативний супровід – Кіровоградське управління ДВБ НП України.
Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 995