Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

Посадовця Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА судитимуть

      За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування  стосовно начальника одного із  відділів Департаменту охорони здоров’я  Кіровоградської облдержадміністрації за зловживання впливом  (ч.2.ст. 369-2 КК України).

Обвинувальний акт скеровано на розгляд  до Ленінського районного суду.
Санкцією статті за  цей вид злочину передбачено покарання у виді штрафу, або позбавлення волі  на строк від 2 до  5 років.
Нагадаємо, неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США  посадовець  Департаменту охорони здоров’я отримав від фізичної особи за вирішення питання щодо  подальшого працевлаштування в одному із медичних закладів області.
Досудове розслідування здійснювали слідчі  слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - Управління  стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 995