Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2021

В обласному центрі трьох членів злочинної групи, які підозрюються у крадіжках та угоні авто – взято під варту

    За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом кропивничанинам за фактом вчинення ними крадіжок з проникненням у житло та незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 289 КК України). Двоє з яких раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів.

Наразі підозрюваним інкримінується факт угону автомобіля місцевого підприємця Ford Transit, крадіжка його особистих речей, а також крадіжка коштовного обладнання з домоволодіння іншого місцевого мешканця.
Водночас, слідство встановлює, чи причетні підозрювані до крадіжок іншого майна.
Так, в ході проведених обшуків за місцем проживання та роботи підозрюваних, виявлено речі, що в період з листопада 2020 року були викрадені з домоволодінь та гаражних приміщень місцевих мешканців, а саме: предмети побутової радіоелектроніки, модулі сонячних батарей, будівельні інструменти, системи відеоспостереження, автомобільні диски, шини тощо.
За клопотанням прокуратури усім фігурантам справи обрано запобіжні заходи  у виді тримання під вартою з правом внесення застави.
Досудове розслідування триває.
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 788