Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

Розповсюджувачі метадону постануть перед судом

          За погодженням з  Кіровоградською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 49-річного чоловіка  та 35-річної жінки за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що раніше неодноразово судимий  мешканець обласного  центру разом зі своєю знайомою розгорнули на території міста Кропивницький  незаконну діяльність у сфері обігу наркотичного засобу -  «метадону». Наркотичний засіб вказані особи  незаконно придбували, зберігали, а згодом збували наркозалежним в місті особам. Розфасовували наркотики вдома, окремими дозами, пакуючи у пакетики на зіп-застібці.
Під час обшуку за місцем мешкання обвинувачених співробітниками поліції знайдено та вилучено наркотичні засоби,  ваги та грошові кошти у сумі 50 тис грн.
Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області.
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 908