Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

Ювенальні прокурори в апеляційній інстанції вчергове відстояли та довели, що закупівля газу для навчальних закладів здійснювалась з порушеннями

          Центральним апеляційним господарським судом залишено без задоволення апеляційну скаргу представника відповідача - постачальника газу на рішення господарського суду Кіровоградської області, яким задоволено позов керівника Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Мова йде про визнання недійсними додаткових угод до договору на постачання природного газу для закладів освіти м. Знам’янки та Знам’янського району  від 06.02.2020 та стягнення з одного із ТОВ -  постачальника газу, на користь відділу освіти, надмірно сплачених коштів у розмірі майже 1 млн грн.
Завдяки послідовній та грунтовній позиції ювенальних прокурорів залишено в силі рішення суду першої інстанції -  постачальника змушено сплатити 900 тис грн надмірно сплачених бюджетних коштів.
Заявлення вказаної категорії позовів є принциповою реакцією органів прокуратури області щодо захисту економічних інтересів держави в сфері охорони дитинства.
Робота на вказаному напрямку триває.

кількість переглядів: 1111