Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2021

Заступник керівника обласної прокуратури відвідав ДУ «Кропивницький слідчий ізолятор» (ФОТО)

          Учора, 9 лютого 2021 року, заступник керівника Кіровоградської обласної прокуратури Олександр Маленко  відвідав   державну установу «Кропивницький слідчий ізолятор» та  провів робочу зустріч з керівництвом закладу несвободи.

Під час відвідин СІЗО заступник  керівника обласної прокуратури провів особистий прийом ув’язнених та засуджених.  Охочих поспілкуватися з прокурором було чимало. Так,  у переважній більшості,  ув’язнені цікавилися питаннями судового розгляду кримінальних проваджень, в яких вони є підозрюваними чи обвинуваченими; неналежної роботи призначеного державою захисника; з приводу законності призначеного вироку суду та перебування під вартою до закінчення апеляційного строку його оскарження. На усі питання  ув’язнені та засуджені отримали вичерпні відповіді від заступника обласного прокурора, на окремі ж з них, які потребували додаткового вивчення, відповіді будуть надіслані у письмовій формі.
Заступник  здійснив обхід території установи, камерних приміщень, режимних корпусів №1 та № 2  збірного відділення, а також  медичної частини.
Також,  Олександр Маленко відвідав  платну ВІП-камеру, яка почала функціонувати на території СІЗО з кінця січня цього року та  ознайомився з умовами утримання в ній ув’язнених.
     

кількість переглядів: 1258