Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2021

Підозрюваному у державній зраді обрали запобіжний захід

           Ленінський районний суд розглянув та задовольнив  клопотання прокуратури  визначивши  мешканцю обласного центру, підозрюваного у  державній зраді  (ч. 1 ст. 111 КК України) міру запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо,  на минулому тижні працівники прокуратури області та Служби безпеки в області  викрили мешканця Кропивницького на співпраці з представниками Федеральної служби безпеки Російської Федерації на  негласній основі з метою проведення підривної діяльності проти України. За завданням спецслужби країни-агресора збирав та передавав інформацію про військовослужбовців одного з підрозділів сил спеціальних операцій ЗС України, а також представників місцевих органів влади.
В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваного вилучено засоби телекомунікаційного зв’язку та особисті записи з доказами злочинної діяльності.
Триває слідство. Досудове розслідування здійснюють  слідчі слідчого відділу  УСБ в Кіровоградській області
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1084