Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2021

Керівник обласної прокуратури взяв на контроль розслідування обставин загибелі директора гранітного кар”єра

          Хід досудового розслідування за фактом загибелі керівника Іванівського гранітного кар”єра, що сталося учора, 21 січня 2021 року,  в с. Іванівка, Долинського району Кіровоградщини,  на контролі керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.

Інформація про  те, що стався вибух  біля воріт приватного домоволодіння керівника  підприємства надійшла до поліції  по лінії «102» близько 17-ї години.  Власник дамоволодіння отримав тілесні ушкодження несумісні з життям, від яких помер на місці події.
На даний час, правоохоронні органи працюють над виявленням та  встановленням причетних до злочину осіб. По справі  проводиться весь необхідний комплекс слідчих та оперативних заходів. Процесуальним прокурором, у порядку ст. 36 КПК України, надано слідчому ряд вказівок з метою всебічного, повного та неупередженого розслідування вказаного провадження.   
Слідством розглядається кілька версій мотивів вбивства.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

кількість переглядів: 1480