Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2020

За несвоєчасне подання е-декларації колишнього працівника колонії вчергове притягнуто до адміністративної відповідальності

Колишнього молодшого  інспектора відділу нагляду і безпеки ДУ «Кропивницька ВК (№6)» визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.3 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Молодший  інспектор, після звільнення з органів державної кримінально-виконавчої служби, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», будучи притягнутим у березні поточного року до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання декларації за ч.1 ст.  172-6 КУпАП   несвоєчасно, без поважних, причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.
Постановою суду колишнього молодшого  інспектора визнано винним за ч. 3 ст. 172-6 КУпАП  та накладено штраф у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 грн.
Рішення суду набрало законної сили.
          ДОВІДКОВО:
Особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах "а" і "в" пункту 2 частини першої статті 3 Закону України «Про запобігання корупції»,  відповідно до абзацу другого частини другої статті 45 Закону, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

кількість переглядів: 2036