Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2020

На Кіровоградщині викрито підприємство, яке незаконно виготовляло пальне (ФОТО)

На Кіровоградщині за процесуального керівництва обласної прокуратури  припинено незаконне виготовлення бензину і дизельного палива нафтопереробним підприємством. Пальне продавали під виглядом розчинників та інших безакцизних товарів на території 5 регіонів України, не сплачуючи податки.

       
Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах). Триває досудове розслідування.
Операцію з викриття незаконної діяльності підприємства проведено під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури слідчими слідчого управління ГУ ДФС у Кіровоградській області при оперативному супроводі співробітників Управління Служби Безпеки в області та податкової міліції Кіровоградщини.
На підприємстві, АЗС та у фігурантів кримінального провадження проведено  санкціоновані  обшуки, під час яких вилучили 540 тисяч літрів паливно-мастильних матеріалів на загальну суму понад 13,4 млн .грн., майже 1,2 млн.грн. та 22 тисячі доларів США готівки, комп’ютерну техніку, накопичувачі пам’яті, печатки, документи, чорнові записи, автоцистерну. Майно оцінюють сумою близько 14,4 млн.грн.
Зразки пального відправлено на дослідження, вирішується питання щодо накладення арешту  на вилучене майно.
 

кількість переглядів: 1177