Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2020

Керівник обласної прокуратури провів оперативну нараду на якій підбито підсумки роботи відомства упродовж 9 місяців 2020 року (ФОТО)

15 жовтня  2020 року відбулась оперативна нарада під головуванням керівника Кіровоградської обласної прокуратури Володимира Твердохліба присвячена підсумкам роботи органів прокуратури Кіровоградської області за дев’ять місяців поточного року на основних напрямах діяльності.

У заході взяли участь працівники апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники.
 
Керівник обласної прокуратури Володимир Твердохліб зазначив, що упродовж поточного року прокурори усіх рівнів працювали в непростих умовах законодавчих змін та системного реформування відомства при цьому досягнуто низку напрацювань та здобутків. Прокурор наголосив, що позитивні здобутки є наслідком забезпечення максимальної співпраці усіх правоохоронних органів регіону  та  відзначив, що активна робота на пріоритетних напрямках має продовжуватись, зокрема щодо документування злочинів у бюджетній, лісовій, земельній сферах, сфері боротьби з корупцією, незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, а також злочинів, вчинених злочинними групами.
Володимир Твердохліб наголосив на важливості досягнення якісних результатів роботи та детально окреслив коло проблемних питань, які, незважаючи на позитивні зрушення, все ще потребують пильної уваги.
   
Прокурор області звернувся до керівників місцевих прокуратур та їх заступників з вимогою організувати заходи з метою суттєвої активізації діяльності на місцях та посилити координацію між органами правопорядку.
 
 

кількість переглядів: 1367