Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

У прокуратурі відбулися урочисті збори з нагоди державного свята (ФОТО)

У пятницю, 21 серпня 2018 року, прокурор Кіровоградської області Олексій Тубелець привітав колектив прокуратури  з нагоди святкування Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Вітаючи колег зі святами,  прокурор області Олексій Тубелець зазначив: «Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. І сьогоднішнє наше завдання - зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.  Чи бути їй суверенною, незалежною, демократичною, соціальною та правовою залежить від кожного. А від нас з вами, як від прокурорів, Україна чекає трохи більше».
Відтак, прокурор області побажав усім міцного здоров'я, єдності, злагоди та миру, успіхів і плідної праці на благо українського народу.
 Під час заходу були оголошені накази Генерального прокурора та прокурора області про заохочення кращих працівників відомчими відзнаками та нагородами.
 
 
 

кількість переглядів: 1331