Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

На Кіровоградщині майстра лісу підозрюють у службовій недбалості зі збитками у 2.5 млн грн

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчими ДБР повідомлено про підозру майстру лісу ДП «Голованівське лісове господарство» за  фактом службової недбалості, що призвело до заподіяння збитків на суму 2. 5 млн. грн.

Повідомлення про підозру майстру лісу оголошено за  вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України.
За даними слідства, майстер лісу проявив злочинну недбалість, неналежно виконав свої службові обов’язки  через несумлінне ставлення до них, не вжив належних заходів з охорони лісу, допустив  вирубування, невстановленими на даний час особами 307 дерев, внаслідок чого державі  заподіяно шкоду на суму 2.5 млн грн.
Наразі до суду готуються клопотання щодо обрання  підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
Триває слідство.
Досудове розслідування провадження здійснюють слідчі територіального управління ДБР в м. Миколаєві.  Процесуальне керівництво забезпечує прокуратура Кіровоградської області. Оперативний супровід УСБ України в Кіровоградській області.  

кількість переглядів: 1215