Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

Колектив прокуратури Кіровоградської області висловлює глибокі співчуття родині та близьким Леоніда Ваврентовича

Колектив прокуратури Кіровоградської області з великим сумом сповіщає, що на 64 році життя відійшов у Вічність Леонід Володимирович Ваврентович – старший радник юстиції, Почесний працівник прокуратури України.

Леонід Ваврентович прожив повноцінне прокурорське життя – понад 30 років прокурорського стажу. Пройшов щаблі прокурорської служби від  слідчого районної прокуратури до заступника прокурора області.
За свою багаторічну плідну прокурорську діяльність на правозахисній ниві Леонід Володимирович заслужив непохитний авторитет та невичерпну повагу серед не одного покоління працівників прокуратури. Численні заслуги Леоніда Ваврентовича були відзначені нагрудними знаками: «Почесний працівник прокуратури України» та  «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури».
Керівництво та колектив органів прокуратури Кіровоградщини, а також члени Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Леоніда Ваврентовича.
 У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.
 Вічна пам`ять!

кількість переглядів: 1145