Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Особливості представницької діяльності прокурорів обговорено на семінарі

Пріоритети та стратегію розвитку представницької діяльності органів прокуратури з урахуванням стандартів відповідності та пропортційності захисту прокурором  інтересів держави обговорено на семінарському занятті, що відбулось учора, 29 липня 2020 року, у прокуратурі Кіровоградської області.

Навчання проведено під головуванням заступника прокурора Кіровоградської області Андрія Рудницького та за участі працівників профільного управління прокуратури області у режимі відеоконференцзвязку  з керівниками місцевих прокуратур, їх заступниками, керівниками відділів та працівниками місцевих прокуратур  відповідальних  за організацію роботи щодо представництва інтересів держави у суді.
Учасниками заходу обговорено основні  вимоги до організації представницької діяльності  в умовах сьогодення, їх пріоритетні напрямки. Детально розглянуто  актуальні питання захисту інтрересів держави у бюджетній та земельній сферах. Розглянуто особливості подання прокурорами апеляційних та касаційних скарг та інші питання представницької діяльності.
Питання обговорювались в контексті реформування органів прокуратури та з урахуванням законодавчих змін.
Присутні взяли активну участь у обговоренні питань порядку денного та обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямі прокурорської діяльності.
 

кількість переглядів: 1065