Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2020

Шість років ув"язнення за скоєння смертельної ДТП

Кропивницький апеляційний суд  залишив в силі вирок суду першої інстанції водієві, який спричинив ДТП у м. Кропивницькому, у результаті якої загинула 51 річна жінка. Шість найблищих років чоловік проведе за гратами.

За інформацією державного обвинувача у цій справі Ігоря Васильків суд дослухався до  позиції прокуратури залишивши  без змін обвинувальний вирок Кіровського районного суду щодо водія з вини якого сталася смертельна ДТП, у якій загинула одна людина. Чоловіку залишено без змін призначене покарання  у виді  6 років позбавлення волі.  Також суд позбавив водія  права керувати транспортними засобами строком на три роки.
Трагічна подія мала місце у червні 2019 року у обласному центрі по вул. Лелеківській. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння рухаючись на  автомобілі  Toyota Corolla, 27 річний водій не обрав безпечної швидкості руху, втратив керованість автомобілем, виїхав на тротуар зустрічної смуги руху та здійснив наїзд на пішохода. Жінка-пішохід отримала травми, які виявилися несумісними життя і згодом померла у лікарні. Водій же з місця події втік, переховувався, до моменту його затримання правоохоронцями.
У ході судових слухань справи  свою вину обвинувачений визнав  повністю.
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області     

кількість переглядів: 1455