Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2020

На Кіровоградщині оголошено підозру у службовій недбалості ще одному поліцейському

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань повідомлено про підозру у службовій недбалості колишньому інспектору патрульної служби поліції особливого призначення ГУ Нацполіції в Кіровоградській області.

 

Колишній працівник поліції підозрюється у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України).
За даними слідста, інспектор, належно не проконтролював кількість пробігу службових авто записаних у дорожніх листах. Таким чином списали паливно-мастильних матеріалів  на загальну суму понад 183 000 гривень.
У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1204