Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2020

Підозрюваний в організації діяльності нарколабораторії перебуватиме під вартою

Кіровський районний суд задовольнив клопотання  прокуратури  та обрав  кропивничанину, який обладнав в обласному центрі лабораторію для виготовлення психотропних речовин з подальшим їх  збутом запобіжний захід  у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, 12 травня під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури працівниками управління протидії наркозлочинності поліції області спільно зі слідчими Кропивницького відділу, було затримано  49-річного чоловіка. У ході проведення санкціонованого обшуку автомобіля громадянина правоохоронці виявили 5 сліп-пакетів із психотропною речовиною – амфетамін загальною вагою близько 450 грам. Також під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено обладнання і прекурсори для виготовлення психотропних речовин та амфетамін вагою 50 грам.
Вилучені речовини та предмети направлені на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Чоловіку оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1091