Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2020

За несвоєчасне подання е-декларації колишнього патрульного притягнуто до адміністративної відповідальності

Колишнього інспектора управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України  визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інспектор патрульної поліції після звільнення з органів Національної поліції, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, як суб’єкт декларування, який припинив діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави.
Постановою суду колишнього патрульного визнано винним за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП  та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
Рішення суду набрало законної сили.
 
ДОВІДКОВО:
Відповідно до абзацу другого частини другої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані наступного року після припинення діяльності до 01 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.
 
            Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1078