Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2020

За рішенням суду працівника Держгеокадастру визнано винним у вчиненні правопорушення пов’язаного з корупцією

Державного службовця одного з районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області у судовому порядку притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання е-декларації.

Працівник Держгеокадастру перед звільненням з органів несвоєчасно подала щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Постановою суду жінку визнано виною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Прокуратурою області відповідно до вимог ч. 3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» внесено подання керівнику Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області щодо вирішення питання про проведення службового розслідування по встановленню причин і умов, що сприяли порушенню вимог Закону та вчиненню адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, працівником районного відділу.
 
Довідково
Відповідно до частини першої статті 45 вищезазначеного Закону державні службовці зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1386