Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2020

Прокурор області відвідав СІЗО та здійснив особистий прийом ув’язнених (ФОТО)

Сьогодні, 22 квітня 2020 року, прокурор Кіровоградської  області Олексій Тубелець відвідав державну установу «Кропивницький слідчий ізолятор».

     У ході візиту прокурор області відвідав корпуси,  в яких утримуються взяті під варту особи, у тому числі неповнолітні та  жінки. Оглянув прокурор  також  медичну частину розміщену на території СІЗО.
      Після обходу території установи  Олексій Тубелець здійснив прийом ув’язнених.
     На особистий прийом прокурора області звернулися кілька осіб. Їхні звернення стосувалися окремих питань стану досудового розслідування у  кримінальних провадженнях та судового  розгляду. За усіма зверненнями ув’язнених буде проведена ретельна перевірка та надано відповіді.
      В ході особистого прийому та обходу установи скарг в’язнів на порушення їх прав, у тому числі щодо умов тримання, не надходило.    
       Прокурор області Олексій Тубелець відвідає усі установи виконання покарань на території області та здійснить там прийом засуджених та  і надалі приділятиме належну увагу питанню додержання прав засуджених та здійснення контролю за забезпеченням належних побутових умов в місцях несвободи.  
 
       Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             

кількість переглядів: 1475