Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2020

За рішенням суду колишнього поліцейського визнано винним у вчиненні правопорушення пов’язаного з корупцією

Колишнього поліцейського одного з міських відділів поліції Кіровоградської області у судовому порядку притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання е-декларації.

Колишній начальник сектору реагування патрульної поліції перед звільненням з органів несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, як суб’єкт декларування, який припиняє діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави.
Постановою суду його визнано виним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Довідково
Декларація перед звільненням, відповідно до абзацу першого частини другої статті 45 вищезазначеного Закону, подається не пізніше двадцяти робочих днів з дня припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, а також суб’єктами, зазначеними у підпунктах «а», «в» пункту 2 частини першої статті 3 Закону.
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області                                                                              

кількість переглядів: 1320