Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2020

Прокуратура Кіровоградщини завершила розслідування щодо керівника товариства, який підозрюється у заволодінні бюджетними коштами на суму майже 600 тис грн

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області  завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо  службової особи одного з приватних підприємств, який обвинувачується у заволодінні бюджетними коштами в особливо великому розмірі.

Наразі обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191(заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах)  та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України направлено на судовий розгляд.
Нагадаємо, як встановило слідство, підозрюваний під час виконання  умов договору підряду  щодо технічного переоснащення будівлі вагонного депо у м. Знам’янка з влаштуванням системи сонячного гарячого водопостачання вчинив заволодіння грошовими коштами, які  перебували у володінні регіональної філії «Одеська залізниця» шляхом складання завідомо неправдивого документа за результатами виконаних робіт. При цьому умисно вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт, де вартість обладнання та матеріалів технічного переоснащення була завищена майже на 600 тис грн.
 
           Прес-служба прокуратури Кіровоградської області      

кількість переглядів: 1457