Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2020

На Кіровоградщині правоохоронні органи упередили замовне вбивство співробітниці Служби безпеки (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області співробітниками управління СБУ в області спільно з Головним управлінням внутрішньої безпеки СБ України та Нацполіцією викрито і затримано організатора замовного вбивства.

За версією слідства, мешканець одного з міст Кіровоградщини замовив кілера для вбивства колишньої дружини - співробітниці Академії Служби Безпеки України. З жінкою у замовника тривають судові суперечки щодо визначення місця проживання спільної дитини та виплати аліментів.
Правоохоронці здійснили у Києві імітацію зникнення та обстановки вбивства жертви, після чого повідомили замовника про його виконання. Життя дружини він оцінив в одну тисячу доларів США.
Чоловіка затримано одразу після перерахування «кілеру» останньої суми коштів за виконану роботу в одному із райцентрів Кіровоградщини.
У межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру за п. 11 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.
 Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 

кількість переглядів: 1632