Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2020

В Олександрії викрито підпільний цех з виготовлення крафтового пива (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області співробітниками податкової міліції Кіровоградщини, в рамках розслідування кримінального провадження викрито керівника одного з товариств області,  який без наявної ліцензії на право виробництва та роздрібної торгівлі алкогольними напоями здійснював незаконне виготовлення, зберігання та збут пива різних видів.

Незаконну діяльність щодо  виготовлення та збуту різних сортів крафтового пива, а також солодкого пива, вказаний підприємець розгорнув у м. Олександрія.
Відзначимо, що керівник даного товариства вже потрапляв у поле зору правоохоронців на торгівлі пивом без наявності ліцензії та був попереджений про недопустимість вказаних дій. Однак, як засвідчила слідча дія, «підприємливий» чоловік продовжив розвивати свою незаконну діяльність, широко рекламуючи її  у  мережі Інтернет.
Наразі незаконна діяльність  вказаної особи викрита та припинена. В приміщенні цеху проведено обшуки в результаті яких виявлено та вилучено обладнання для виробництва пива, залишки пивної продукції у кількості 267 літрів, мішки з солодом, грошові кошти, чорнові записи.
Триває слідство.
 
           Прес-служба прокуратури Кіровоградської області     

кількість переглядів: 1942