Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2020

На Кіровоградщині керівник підприємства підозрюється в ухиленні від сплати 2.8 млн грн податків

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Кіровоградській області вручено підозру за ч.1 ст.212 КК України керівнику одного із товариств області яке ухилилося від сплати податків на суму майже 2,8 млн. грн.

В ході досудового розслідування встановлено, що директор товариства, достовірно знаючи про відсутність договірних та фінансово-господарських взаємовідносин, використав при складані та подані бухгалтерської та податкової звітності документи, щодо нікчемних операцій з 6 суб’єктами господарювання, які не поставляли та не мали можливості поставити зазначені в документах товари. Перевізники та водії зазначені в товаро-транспортних накладних заперечили факт надання послуг із перевезення, а реквізити банківських рахунків в «фіктивних» документах вказані значно раніше дати їх відкриття.
Слідство триває.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Пресслужба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1780