Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2020

У прокуратурі області відбулось представлення керівника Кіровоградської місцевої прокуратури (ФОТО)

У понеділок, 27 січня 2020 року, прокурор Кіровоградської області Олексій Тубелець представив колективу керівника Кіровоградської місцевої прокуратури Олександра Панова.

У короткому виступі Олексій Тубелець повідомив, що наказом Генерального прокурора від 23 січня 2020 року Олександра Панова призначено на посаду керівника Кіровоградської місцевої прокуратури.
«Олександр Олександрович працює в органах прокуратури з 2005 року. Працював на різних посадах – слідчого, старшого слідчого військової прокуратури, помічника прокурора району, прокурора відділу, а згодом заступником начальника відділу в апараті прокуратури Харківської області. Зарекомендував себе позитивно, гарний фахівець прокурорської справи та добрий організатор», - так охарактеризував прокурор області Олексій Тубелець новопризначеного прокурора міста.
В свою чергу Олександр Панов подякував за підтримку та довіру, та запевнив, що спрямує роботу колективу місцевої прокуратури на забезпечення поставлених завдань. При цьому зазначив, що свою роботу будуватиме у тісній співпраці з територіальними органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 3614