Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2020

Розбій на пенсіонерів у Знам’янському районі: затримано трьох осіб

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури працівниками поліції затримано злочинну групу  у складі трьох осіб  за підозрою у вчиненні розбійних нападів на самотніх пенсіонерів.

Подія мала місце 25 січня 2020 року у м. Знам’янка. Троє чоловіків проникли до помешкання літнього чоловіка. Застосувавши фізичну силу забрали у чоловіка грошові кошти у сумі 11 тис грн та зникли у невідомому напрямку.
У результаті скоординованих дій прокуратури та поліції було застосовано план перехоплення і грабіжників вдалося затримати на території м. Світловодська.
Слідством уже встановлено, що ця трійця  вчинила аналогічний розбійний напад на літнього чоловіка у смт Знамянка Друга, 13 січня, викравши 7500 грн заощаджень пенсіонера.
Наразі вказані особи затримані. У справі проводяться першочергові слідчі дії. Перевіряється причетність до скоєння цією групою і інших злочинів на території області.
Усім фігурантам злочину повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. До суду вже скеровано клопотання про обрання затриманим запобіжних заходів.
За скоєне вказаним особам загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1587