Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Прокурор області відвідав установу виконання покарань та здійснив особистий прийом засуджених і ув’язнених (ФОТО)

 17 січня 2020 року  прокурор області Олексій Тубелець відвідав державну установу «Кропивницька виправна колонія (№6)». Колонія належить до середнього рівня безпеки, у якій утримуються засуджені, які раніше відбували покарання у місцях позбавлення волі.

У ході візиту прокурор області відвідав дільницю посиленого контролю, приміщення для утримання засуджених, харчоблок установи, а також комунально- побутові об’єкти установи.
Після обходу території установи виконання покарань Олексій Тубелець здійснив прийом засуджених.
На особистий прийом прокурора області звернулися усі бажаючі. Їхні звернення стосувалися окремих питань кримінального та кримінального процесуального законодавства України, законності вироків, умовно-дострокового звільнення та пенсійного забезпечення. За усіма зверненнями засуджених буде проведена ретельна перевірка та надано відповіді.
В ході особистого прийому та обходу установи виконання покарань скарг в’язнів на порушення їх прав, у тому числі щодо умов тримання, не надходило.
Прокурор області Олексій Тубелець відвідає усі установи виконання покарань на території області та здійснить там прийом засуджених та і надалі приділятиме належну увагу питанню додержання прав засуджених та здійснення контролю за забезпеченням належних побутових умов в місцях несвободи.
 
 

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1604